Key_Visuals_A0_Composing_MC_portfolio_rgb

Specialty Care by MedSkin Solutions Dr. Suwelack

MedSkin Solutions Dr. Suwelack biedt technologisch gebaseerde oplossingen voor huidverbetering op het gebied van regeneratie & herstel, lifting & versteviging, ontgifting & huidverfijning en huidverjonging.

De innovatie en sleutel van het succes is de gepatenteerde MatriCol technologie van MedSkin Solutions en wordt verwerkt in vliesmaskers voor gelaat en ogen. Deze unieke technologie komt direct uit de hoek van de medische wondgenezing.

Het 92% huididentieke collageen wordt op een gepatenteerde wijze gevriesdroogd, waardoor alle natuurlijke eigenschappen van collageen bewaard blijven. In tegenstelling tot normale verwerking van collageen in de cosmetica, door verhitting, waarbij de natuurlijke werking van collageen verloren gaat.

De MatriCol technologie verzekert de natuurlijke werking van collageen en zorgt voor een bewezen effectief resultaat:

  • Verzacht de huid
  • Voorziet de huid van 59% extra vocht na 20 minuten
  • Vermindert de rimpeldiepte met 38% na 20 minuten
  • Herstelt en ondersteunt het regeneratieproces

Onze oplossingen voor huidverbetering bestaan uit unieke producten die door middel van klinisch bewezen onderzoeksresultaten een toegevoegde waarde zijn voor ieder salon, als aanvulling naast ieder ander merk.

Onze passie voor innovatie en standaard voor kwaliteit zijn een verrijking voor elke salon. De unieke producten bestaan uit professionele behandelingen en producten voor thuisgebruik als maskers, massages en serums. Alle producten worden ontwikkeld in Duitsland.

Klik hier voor de website van MedSkin Solutions.