Beauty Service houdt zich bezig met het exclusieve importeurschap van complete cosmeticalijnen. Dit is meer dan 50 jaar geleden begonnen met het merk Sans Soucis. In deze 50 jaar heeft Beauty Service de nodige kennis en ervaring opgedaan om uit te groeien tot een al om gerespecteerd cosmetica distributeur. 

Biodroga_370x310


Biodroga Intstituut

Biodroga Instituut is een professioneel huidverbeteringsconcept met behandelingen op maat. De beste ingrediënten uit de hele wereld zijn perfect samengebracht om aan de individuele behoeften van iedere huid te voldoen.

Biodroga_MD_370x310Biodroga MD

De specialistische huidverbeteringsproducten van BIODROGA MD™zijn gebaseerd op de allerlaatste medische onderzoeksresultaten. Met een maximaal effect zonder medisch voorschrift.

Sans-Soucis_370x310


Sans Soucis

Sans Soucis is al meer dan 60 jaar een wereldmerk met een internationale reputatie door spraakmakende innovaties, zoals Repair Complex, Collageen in crèmes, Deep Moist Depot en RenovAge Stop SH 1/10. 

Wholesale_370x310


Groothandel

De goothandel van Beauty Service heeft alle producten en kleine benodigdheden die een schoonheidsspecialiste in haar praktijk nodig heeft in het assortiment. Shoppen bij Beauty Service is snel, voordelig en compleet!