Waarde

Persoonlijk
Persoonlijk contact, onze klanten helpen met hun vragen, actief met ze meedenken. Wij geloven namelijk dat succes voortvloeit uit samenwerking. Het contact met onze klanten is zeker zo belangrijk als de kwaliteit van de producten die we verkopen. De betrokkenheid van onze medewerkers zorgt voor lang durende klantrelaties, iets waar we als bedrijf heel trots op zijn.

Deskundig
Naast onze gediplomeerde mensen aan de telefoon, beschikken wij over een getrainde buitendienst die met u meedenkt en u suggesties aanreikt om zowel het praktijkgerichte als het commerciële resultaat van uw instituut of winkel te optimaliseren. Voor al uw vragen, opmerkingen en ideeën, kunt u bij hen terecht.

Kwaliteit
Kwaliteit is de belangrijkste waarde voor ons merkenportfolio. Met zorg en aandacht selecteren wij onze merken. In onze zoektocht naar kwaliteit staan de volgende kernwaarden centraal: natuurlijk, verbetering, goed gevoel, aantrekkelijk en verantwoord. Daardoor zijn onze merken allemaal dierproefvrij, natuurlijk en is hun effectiviteit aangetoond in onafhankelijke testresultaten.

Ambitieus
Gedreven, de wil om te verbeteren, passie voor het vak. Het succes van ons bedrijf ligt aan het gedreven team van professionals dat zich iedere dag inzet om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Avontuurlijk
Nieuwe producten, nieuwe kleuren, trends. De cosmeticamarkt staat nooit stil. Dit brengt met zich mee dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe wegen. Iedere nieuwe weg is een nieuw begin. En ieder nieuw begin is een nieuwe uitdaging.