✔ Beste service         ✔ Snelle levering          ✔ Uitgebreid assortiment

Biodroga Institut

 

BIODROGA BIOSCIENCE INSTITUT

Biodroga Institut is een holistisch wellnessconcept dat naast verbetering van uw huid ervoor zorgt uw innerlijke ziel in balans is. Dit bereiken we door biotechnologische texturen te combineren met geurbeleving en speciale rituelen, denk aan gezichts- en lichaamsbehandelingen met een massage met bergkristallen of bamboo. Voor ieder huidtype/behoefte hebben we een speciaal ingrediënten-complex ontworpen dat o.a. door het gebruik van peptides een zichtbare verbetering van de huid geeft. Dit wordt ondersteund door onafhankelijke testresultaten.

De producten hebben daarnaast een optimale huidtolerantie omdat ze vrij zijn van chemisch toegevoegde componenten (minerale olien, parabenen, PEG’s, siliconen). Biodroga Institut is het merk dat beleving combineert met resultaat en is daarom te vinden in vooraanstaande hotels en spa’s wereldwijd zoals Ritz Carlton, Shangri-La, Four Seasons.

Producten van Biodroga Institut zijn vanaf juli 2020 ook online te bestellen. Voor vragen en/of opmerkingen stuur een email naar: [email protected] of neem telefonisch contact met ons op: +31 499 -74 50 08