LET OP: wegens drukte bij onze vervoerders kan uw bestelling langer onderweg zijn!

 

Sans Soucis Acid Toner with AHA + BHA Acid


Sans Soucis Acid Toner with AHA + BHA Acid is een gezichtslotion met peeling effect op basis van AHA en BHA zuren en bevat 98,1% natuurlijke ingrediënten.

De gezichtslotion bevat een mix van AHA (5%)- en BHA (0.2%)-zuren. Door de verschillende moleculaire afmetingen van de fruitzuren heeft het complex zowel een intensief effect op het huidoppervlak alsook in de diepere huidlagen. Het verwijdert dode huidschilfers, droge en ruwe plekjes worden glad, pigmentatie wordt verlicht en de huidteint gaat weer stralen. Dankzij de BHA zuren kan de lotion doordringen in de talg die zich in de huidporiën heeft opgehoopt en kan zo diepgaand reinigen. Daarnaast heeft salicylzuur een antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Dit type zuur is gespecialiseerd in het tegengaan van onzuiverheden, mee-eters en verstopte poriën.

Deze toner is geschikt voor alle huidtypes.  Dankzij de verzachtende ingrediënten als korenbloemextract en Aloë Vera en Panthenol is de toner zelfs geschikt voor de gevoelige huid.

Gebruik: In de ochtend en avond na de reiniging: gebruik de toner op een droog wattenschijfje en breng het aan op het gezicht, de hals en het décolleté. Laat even inwerken en breng vervolgens een huidspecifiek serum of elixer aan , een oog- en gezichtsverzorging aan. Door de fruitzuren is het gebruik van een SPF overdag noodzakelijk.

Sans Soucis Acid Toner is verkrijgbaar in 2 inhoudsmaten : 200 ml (verkoopverpakking) & 390 ml (salonverpakking).

Producten van Sans Soucis zijn voor klanten van Beautyservice uitsluitend telefonisch te bestellen. Producten van Sans Soucis zijn per 1 juli ook online te bestellen.