• Let op: door drukte bij onze vervoerders kan uw bestelling langer onderweg zijn. Onze excuses voor het ongemak!

Lecenté

Lecenté is meer dan alleen een glittermerk, al is het daar allemaal bij begonnen! De naam Lecenté komt met een belofte: producten produceren die zijn gemaakt volgens de hoogste normen. Alle producten zijn veilig en van de beste kwaliteit. Lecenté wil u en uw bedrijf helpen uw nagelhorizon te verbreden. U kunt er daarom van verzekerd zijn dat de producten speciaal voor u – de nagelprofessional – worden gemaakt.


Het belang van goede ingrediënten
Al onze producten worden geproduceerd met de gezondheid en veiligheid van u en uw klant in het achterhoofd, samen met een passie om hoogwaardige, duurzame producten te maken waarmee u kunt werken.

Als professioneel merk staan ​​we volledig achter de productie en het gebruik van nagelproducten op de meest milieuvriendelijke manier. We werken voortdurend aan nieuwe manieren om onze producten milieuvriendelijk te maken, terwijl we toch de hoge standaard behouden die Lecenté-klanten van onze producten gewend zijn. Onlangs hebben we ons gloednieuwe assortiment Bioglitters ™ uitgebracht - biologisch afbreekbare alternatieven voor onze gewone glitters. Deze glitters zijn binnen 28 dagen voor 87% biologisch afbreekbaar en zijn gemaakt van plantaardig materiaal. We willen dit assortiment in de toekomst nog verder uitbreiden. Bovendien is ons Stardust-assortiment gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten en is het volledig recyclebaar. Onze glazen Lecenté Create flessen en plastic glitterpotten zijn ook recyclebaar.