LET OP: wegens drukte bij onze vervoerders kan uw bestelling langer onderweg zijn!

CND™ NAUTI NAUTICAL – NIEUWE COLLECTIE 

Zeil weg in stijl met levendige tinten, geïnspireerd op de zomerse trends van dit seizoen. CND™ nodigt u uit om een duik te nemen met de Nauti Nautical collectie. Nauti Nautical is een chique collectie van zes, saillante tinten die er op zijn best uit zullen zien deze zomer.

Verkrijgbaar in zowel CND™ SHELLAC™ Gel Polish als CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish. Deze kleurige collectie representeert de levendige energie van de zomer met pittige en dynamische tinten. De collectie bevat de volgende kleuren: Catch of the Day, een heldere perzik kleur; Hot or Knot, energieke rode kleur; Kiss the Skipper, is een levendige roze kleur; It’s Now Oar Never, een rijke lila; Get Nauti, luchtige lavendelkleur en Down by the Bae, een koele kustblauwe kleur.

"De Nauti Nautical collectie is gemaakt om de innerlijke zomerstijl in ons allen te onthullen,’’ zei CND™ Co-oprichter Jan Arnold. ‘’Deze opvallende, zomer tinten brengen je van strand naar boot en voegen een leuk en flirterig tintje toe aan elke outfit.’’

Laat u meenemen door de CND™ Nauti Nautical Collection.

Klik onderstaande knop voor de SHELLAC™ Collectie :                                                                             

 

 Klik onderstaande knop voor de VINYLUX™ Collectie :