Beauty Service: een tijdlijn

Toen en nu

Geschiedenis-banner

Van geleend geld naar modern uitgerust pand in Best

Het begin in Maastricht

1954: Beauty Service opende haar deuren aan de Papenstraat in Maastricht. Hier was de allereerste opleidingsschool voor schoonheidsspecialistes te vinden, namelijk aan het woonhuis van Roelof en Josie Tiddens in Limburg. Roelof verzorgde de theorietrainingen terwijl schoonheidsspecialiste Josie de praktijktrainingen voor haar rekening nam. Na een aantal jaar importeerde Roelof voor het eerst zelf een merk: Sans Soucis. In een geleende auto en met geleend geld reed Roelof naar Baden-Baden. Daar deed hij zijn eerste order voor Sans Soucis. Na enkele jaren werd ook het wimperverfmerk Combinal toegevoegd aan het importeurschap.

Herkenbaar, betrouwbaar en persoonlijk

1966: De dochter van Roelof en Josie, Meta, zet haar eerste stappen in het bedrijf. Hier gaf ze les op de schoonheidsspecialistenopleiding.
1975: Meta neemt de zaak over. Het bedrijf groeide en verhuisde vanuit het centrum van Maastricht naar een bedrijventerrein net buiten de stad. Er worden meer salonartikelen toegevoegd aan het assortiment.

De grote verhuizing

2008: Roelof, generatie drie, ruilt de bancaire sector in voor de wereld van crèmes en make-up. Al snel drukt hij z’n stempel op de groei van het familiebedrijf en voegt Biodroga toe aan het portfolio. Ook neemt hij de distributie voor de merken over in België en Luxemburg.
2013: De website salonartikelen.nl wordt opgericht. Via deze website is een compleet aanbod salonbenodigdheden verkrijgbaar.
2013: Het mooie Maastricht wordt verruild voor het Brabantse Best. Een groter en modern uitgerust pand mét twee trainingsruimten is het nieuwe thuis voor Beauty Service.
2016: Beauty Service heeft een nieuw merk in het portfolio: Make up Factory. Dit high end make-up merk heeft meer dan vijfhonderd producten in het assortiment.
2018-heden: Social media groeit. De Facebookpagina van Sans Soucis bereikt meer dan 11.000 vind-ik-leuks. Er worden mooie promotievideo’s gemaakt en de Biodroga website wordt vernieuwd.

Meer weten? Bel ons op 0499-745008 of mail naar: [email protected]