Toen en nu

Toen en nu

Geschiedenis-banner

Van geleend geld naar modern uitgerust pand in Best

Het begin in Maastricht

In 1954 opende Beauty Service haar deuren aan de Papenstraat in Maastricht. Hier was de allereerste opleidingsschool voor schoonheidsspecialistes te vinden, namelijk aan het woonhuis van Roelof en Josie Tiddens in Limburg. Roelof verzorgde de theorietrainingen terwijl schoonheidsspecialiste Josie de praktijktrainingen voor haar rekening nam. Na een aantal jaar besloot Roelof dat het tijd was om zelf een merk te gaan importeren. In een geleende auto en met geleend geld reed Roelof naar Baden-Baden. Daar deed hij zijn eerste order als importeur van Nederland voor Sans Soucis. Na enkele jaren werd ook het wimperverfmerk Combinal toegevoegd aan het importeurschap.

Herkenbaar, betrouwbaar en persoonlijk

In 1966 zette hun toen 19-jarige dochter Meta haar eerste stappen in het bedrijf, waar ze les gaf op de schoonheidsspecialistenopleiding. Na een korte break als grondstewardess en reisleidster nam ze in 1975 de zaak over. Het bedrijf groeide en verhuisde vanuit het centrum van Maastricht naar een bedrijventerrein net buiten de stad. De groothandel werd uitgebreid met allerlei salonbenodigdheden én nieuw personeel. Deze hechte groep maakte van Beauty Service een familiebedrijf dat herkenbaar, betrouwbaar en persoonlijk is.

De grote verhuizing

In 2008 ruilt Roelof, generatie drie, de bancaire sector in voor de wereld van crèmes en make-up. Al snel drukt hij z’n stempel op de groei van het familiebedrijf en voegt Biodroga toe aan het portfolio. Ook neemt hij de distributie voor de merken over in België en Luxemburg. In 2013 richt hij de website salonartikelen.nl op, waar een compleet aanbod salonbenodigdheden wordt aangeboden. In datzelfde jaar wordt het mooie Maastricht verruild voor het Brabantse Best. Een groter en modern uitgerust pand mét twee trainingsruimten is het nieuwe thuis voor Beauty Service.

Nieuw in 2018

Voor 2018 staan er mooie productlanceringen te wachten van de huidige merken. Op de planning staan onder andere een nieuwe website voor Biodroga en Make up Factory, veel nieuwe video content én uitbreiding van onze leuke samenwerking met Vivian Reijs!

Meer weten? Bel ons op 0499-745008 of mail naar: [email protected]