LET OP: wegens drukte bij onze vervoerders kan uw bestelling langer onderweg zijn. Onze excuses voor het ongemak!

Welkom op onze vernieuwde website!

Per 1 mei 2020 is de website én webshop van www.beautyxl.nl compleet vernieuwd en wordt u automatisch doorgestuurd naar www.beautyservice.com. Ook wordt de webshop dankzij de overname van Beauty Service uitgebreid met andere merken zoals Biodroga, Sans Soucis en Make Up Factory. 

 

Geen zorgen, de service blijft zoals u gewend bent. Het uiterlijk van de website is vernieuwd en een aantal zaken zijn verbeterd voor uw gemak. U kunt 24/7 bestellingen plaatsen, favoriete artikelen bewaren, bestellijsten maken en orders inzien.

Op deze pagina geven we u een instructie over hoe u met uw bestaande account toegang krijgt tot de vernieuwde webshop.

Krijg toegang tot uw account
Om toegang te krijgen tot de vernieuwde webshop moet u uw wachtwoord resetten.

Stap 1: klik rechtsboven in het scherm op "inloggen". 
Stap 2: kies voor de optie "activeer hier uw online account!" 
Stap 3: vul hier uw e-mailadres in dat bij ons in het systeem bekend is. 

Na deze stappen krijgt u een e-mail binnen in uw mailbox. Check ook altijd even de spambox/ongewenste mail, het kan zijn dat de e-mail daarin terecht gekomen is. In de mail ontvangt u de vervolginstructies om uw wachtwoord te resetten. Mocht u er niet uitkomen of een vraag en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag! 


Vragen of opmerkingen?
We zijn telefonisch te bereiken op 0499-74 50 08 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en per e-mail op [email protected]